Beveiliging

Event Security Officer.
Beveiliging voor een evenement. Dan wilt u een optimale veiligheid en een gastvrij onthaal, voor uw gasten. Bedankt worden voor het bezoek en ze een fijne terugreis naar huis wenst. Dat ze met een fijn en goed gevoel terug kunnen denken aan hun bezoek. Dit vraagt natuurlijk om een ervaren en gekwalificeerde beveiliger. gastvrij, maar duidelijk wanneer nodig. Te vinden op strategische locaties. dit is een goede balans tussen veiligheid en gastvrij. dat is waar wij onze medewerkers intern op trainen.
Deze diensten zijn uit te breiden met een camera.

Object/project Bewaking.
Zoekt u voor een project, object, of een andere locatie,  een ervaren beveiliger. Of het nu voor een verzekering technisch verhaal is, of door eigen initiatief. Deze beveiliger is aangesteld om toezicht te houden op u eigendom. Deze beveiliger kan u attenderen op onveilige/bijzondere situaties. Dit door middel van een dienst rapportage. U kan er op  vertrouwen dat u eigendom er de volgende keer nog staat, wanneer deze nodig is. Waardoor het werk niet stil komt te liggen en geen extra kosten met zich mee brengt.
Deze diensten zijn uit te breiden met een camera.

Horeca portier ( gast heer/vrouw.)
U krijgt gecertificeerde beveiligers met de  nodige ervaring in de horeca.
Of het nu om een hotel, discotheek of theater gaat. wij zoeken voor u de juiste gast heer/vrouw die het beste bij u en de locatie past. Wij bieden een optimale veiligheid en een gastvrij onthaal voor uw gasten. Bedankt worden voor hun bezoek en de gasten een fijne terugreis wenst. Dat ze met een goed gevoel terug kunnen kijken aan hun bezoek.