Verkeersregelaar

Professioneel en snel
Bij het inhuren van “Van der Lei Facility” verkeersregelaars krijgt U een ervaren team met wij leveren door heel Nederland. Wij hebben professionele werkkleding en apparatuur. Door ons uitgebreide database aan verkeersregelaars kunnen we snel en niet te duur overal verkeersregelaars inschakelen.

wegwerkzaamheden en om omleidingen,
Verkeersregelaars inhuren bij Van der lei Facility zorgt voor veiligheid en efficiëntie door middel van goed opgeleide verkeersregelaars en parkeerregelaars met het juiste werkmateriaal. We maken waar nodig een planning voor U en nemen contact op met de juiste instanties. De infrastructuur van Nederland is complex, dus voor elke opdracht wordt een aparte planning gemaakt. Aantal parkeerplaatsen, snelheid van omleiden, plaatsen van de juiste verkeersborden op de juiste plek, risico’s inschatten etc.

Evenement
Voor een evenement of een andere activiteit of verkeershinder waar veel verkeer of bezoekers op af komen? Zorgen wij ervoor dat al het verkeer goede en vlotte doorgang heeft. Vooraf wordt er een verkeersplan gemaakt om de stromen van verkeer in goede banen te leiden. Om hectiek, files en onveilige situaties te voorkomen. Dit plan wordt besproken met politie, gemeenten en overige betrokken partijen. De mensen van Van der Lei Facility zijn in het bezit van het certificaat verkeersbegeleider. Dit alles samen zorgt ervoor dat uw evenement op een verantwoordelijke manier goed geregeld is.

Voor alle soorten evenementen en feesten en projecten. U krijgt een plan op maat gemaakt met alle verzoeken. Een goede verkeersregelaar zorgt voor extra veiligheid en voorkomt veel stress. Het is efficiënt en in veel gevallen winstgevend en goed voor de reputatie. Ook verkeersregelaars voor wegwerkzaamheden en om omleidingen te begeleiden is voor VDL-Facility een dagelijkse taak.