Brandwacht


Heeft u een project waarbij u vakmensen bij nodig heeft?
Als landelijke leverancier van brandwachten kunnen wij van VDL-Facility u voorzien van de juiste vakmensen om uw project veilig af te ronden. Met een brede klantengroep kunnen wij u altijd en overal van dienst zijn met de juiste brandwachten en veiligheidsmensen. Dit kunnen wij uiteraard regelen voor de kleine projecten, maar ook voor grote projecten draaien wij onze handen niet om. Is er bijvoorbeeld een grote industriële stop waarbij u brandwachten nodig heeft, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. In deze plaatsen en landelijk kunnen wij u van de juiste mensen voorzien:

Vakmanschap en kennis
Bij ons kunt u altijd rekenen op de juiste kennis van zaken. Al onze medewerkers beschikken namelijk over de juiste certificaten en diploma’s om het werk netjes en veilig uit te kunnen voeren. Veiligheid van alle medewerkers en omstanders staat uiteraard altijd voorop. Als u ervoor kiest om door ons brandwachten te leveren, dan kunt u er zeker van zijn dat alle medewerkers volledig werken volgens de geldende richtlijnen. Ieder project is hiermee optimaal veilig te stellen, waarbij wij op een juiste manier maatschappelijk verantwoordelijk kunnen ondernemen.

Neem vrijblijvend contact op
Als u meer wilt weten over onze diensten of over andere mogelijkheden die wij u te bieden hebben kunt u uiteraard contact met ons opnemen.  U kunt ons altijd bellen en voor zaken die niet direct aan de orde zijn kunt u altijd een vrijblijvende offerte opvragen. U kunt hiervoor bellen, maar uiteraard mailen door ons contactformulier in te vullen is ook een mogelijkheid.